Tropikalny tęczowy deser

Tropikalny tęczowy deser
Tropikalny tęczowy deser wymaga około 30 minut od początku do końca. Za 1,64 USD za porcję ten przepis pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 15 g białka, 6 g tłuszczu i łącznie 363 kalorie. Ten przepis służy 12 osobom. 1 osoba wypróbowała ten przepis i polubiła go. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, przyjazną fodmap i całą 30. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka żelatyny truskawkowej, żelatyny ananasowej, żelatyny limonkowej i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 13%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Tropikalna tęcza, Tropikalna tęcza warzywna „Ryż” z ananasowo-kokosowym Tahini i Tęczowy deser sorbetowy.

Instrukcje

1
W małej misce rozpuść jedno opakowanie żelatyny truskawkowej w 3/4 szklanki wrzącej wody. Wymieszaj 3/4 szklanki zimnej wody. Podzielić na 12 talerzy deserowych i przechowywać w lodówce do momentu stężenia lub wlać do 3-kwartowego naczynia. forma żelatynowa pokryta sprayem kuchennym i przechowywana w lodówce do stwardnienia, ale nie twardości, 20-25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone
Opakowania Jednostkowe) żelatyna Limonkowa, PodzielonaOpakowania Jednostkowe) żelatyna Limonkowa, Podzielona
2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Truskawkowej, Podzielone2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Truskawkowej, Podzielone
Opakowania Po) żelatyna Truskawkowa, PodzielonaOpakowania Po) żelatyna Truskawkowa, Podzielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Szklanek Zimnej Wody, Podzielone5 Szklanek Zimnej Wody, Podzielone
2
W małej misce rozpuść pozostałe opakowanie żelatyny truskawkowej w 1/2 szklanki wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone2 Opakowania (po 3 Uncje) żelatyny Limonkowej, Podzielone
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj 1/2 szklanki zimnej wody i niecałe 1/2 szklanki śmietanki kokosowej; zamieszać. Nałóż łyżką na pierwszą warstwę. Schładzaj, aż zastygnie, ale nie będzie twarde, 20-25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Powtórz tę czynność sześć razy, naprzemiennie z warstwami gładkiej żelatyny i warstwami kremowej żelatyny. Schładzaj każdą warstwę, aż stwardnieje, ale nie jest twarda, przed nałożeniem kolejnej warstwy na wierzch. Przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub przez noc. Rozłóż na talerzu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn