Tropikalne Szkliwione Żeberka

Tropikalne Szkliwione Żeberka
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Tropikalne szkliwione żeberka mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 966 kalorii, 81g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.86 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka żeberek wieprzowych baby back, brązowy cukier, imbir & czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, Żeberka dla dzieci z tropikalnym sosem BBQ, oraz Szkliwione Ciasto Z Owocami Tropikalnymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mięso pokroić w pojedyncze żeberka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2
Umieść w dużej plastikowej torebce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Połączyć 1/2 szklanki octu ryżowego, sos sojowy, brązowy cukier, imbir i czosnek; dobrze wymieszać i zalać żeberka. Zamknij torbę bezpiecznie, obracając się w płaszcz. Przechowywać w lodówce 4 godziny, obracając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
RamięRamię
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
4
W małej misce, połączyć pozostałe 2 łyżki octu ryżowego i dżem. Rezerwa 1/4 szklanki na sos do zanurzania, w razie potrzeby. Rozgrzej piekarnik do 42
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Żeberka odsączyć i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
Umieść stojak na wyłożonej folią patelni lub blachy do pieczenia. Ułóż żeberka, mięsista strona w dół, na stojaku; podlać mieszaniną dżemu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Piec w górnej części piekarnika 20 minut. Obróć żebra; podlej obficie. Nadal piec 15 minut lub aż dobrze rumiane. Wyrzucić pozostały sos używany do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Żeberka podawać z sosem reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
9
Całkowity czas przygotowania i gotowania: 45 minut( nie obejmuje czasu marynowania)
10
Wskazówka: żeberka można grillować na pośrednim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
11
W porcji (danie główne): 874 kalorii; 51g białka; 29g węglowodanów; 61g tłuszczu; 242mg cholesterolu; 732mg sodu
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn