Tropikalne Florentyny
Tropikalne Florentyny mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 194 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czysty miód, czekoladę, cukier muscovado i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Florentyny, Florentyny, oraz Florentyny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. rozpuść masło, cukier i miód razem w rondlu ustawionym na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać z mąką, mango i pekan.
Wymieszać na gładką masę.
Upuść deserypołożenie mieszanki, dość szeroko rozmieszczone, na blachy do pieczenia wyłożone nieprzywierającym papierem do pieczenia.
Rozłóż na cienkie rundy za pomocą tylnej części łyżki, pozostawiając miejsce na rozłożenie.
Piec przez 10-12 minut, upewniając się, że ciastka się nie przypalą. Ostudzić na blasze do pieczenia przez 10 minut, a następnie użyć noża do palety, aby ostrożnie przenieść ciastka do stojaka z drutu. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
W międzyczasie roztopić czekoladę w misce ustawionej nad rondlem gotującej się wody, upewniając się, że dno miski nie dotyka wody. Gdy florentyny są chłodne, zanurzyć każdą z nich w roztopionej czekoladzie do połowy pokrywy. Pozostawić do Ustawienia na tacy wyłożonej nieprzywierającym papierem do pieczenia (można je szybko ustawić, wkładając ciastka do lodówki na 30 minut).