Tropikalne Ciasto Kokosowe
Tropikalne Ciasto kokosowe to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 2G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Udaj się do sklepu i odbierz pianki, ciężką śmietanę do ubijania, kokos i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto Kokosowe Bez Gotowania, oraz Tropikalny krem kokosowy w skorupie kokosowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć 2 szklanki kokosa i masła. Naciśnij na dole iw górę boki nasmarowane 9-in. talerz ciasta.
Piec w temperaturze 325° przez 8-10 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na stojaku z drutu. Upiecz Pozostałe kokosy; odstaw na bok.
Odcedzić ananasa, rezerwując 1/2 szklanki soku (wyrzucić pozostały sok lub przechowywać w lodówce do innego użytku); odstawić ananasa. W rondlu połącz Pianki i zarezerwowany sok. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż pianki się stopią.
Dodać ananasa, ekstrakt i sól; dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do ostygnięcia.
Złóż bitą śmietanę; łyżkę do przygotowanej Skórki.
Posypać prażonym kokosem. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny lub do zestawu. Przechowywać w lodówce resztki.