Tri-Tip Picanha pieczona ze Zwęglonymi pomidorkami Cherry i cebulą

Tri-Tip Picanha pieczona ze Zwęglonymi pomidorkami Cherry i cebulą
Tri-Tip Picanha pieczona ze Zwęglonymi pomidorkami Cherry i cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 4,77 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ząbki czosnku, pomidory koktajlowe, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest dobre. Spróbuj Fregola ze zwęgloną cebulą i pieczonymi pomidorami Cherry, Patelnia-zwęglone pomidory Cherry z bazylią, oraz Kotlety jagnięce Scottadito ze Zwęglonymi pomidorami Cherry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić ząbki czosnku na desce do krojenia. Goździki pokroić na pół wzdłuż, a następnie rozbić bokiem noża szefa kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Nóż Szefa KuchniNóż Szefa Kuchni
2
Posypać solą czosnek i posiekać i posmarować czosnek na desce do krojenia, aż zrobi się pasta. (Można to również zrobić za pomocą tłuczku z zaprawy; rozbić połówki czosnku przed umieszczeniem ich w moździerzu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
3
Włożyć pastę czosnkową do małej miseczki i wymieszać w 1 łyżce oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieścić mięso na patelni do pieczenia i nakłuć go widelcem lub metalowym szaszłykiem. Równomiernie natrzeć pastę czosnkową na mięso. Marynować w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
5
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Zeskrobaj jak najwięcej pasty czosnkowej z mięsa, jak to możliwe, aby nie paliło się w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
6
Rozgrzej dużą patelnię bezpieczną dla piekarnika (najlepiej żeliwną) na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
7
Wlać 3 łyżki oliwy z oliwek i podsmażyć wołowinę, aż rumiane z obu stron, 4 do 5 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Przenieść patelnię do piekarnika i gotować pieczeń przez około 35 minut dla średnich i do 45 minut dla średnich-dobrze. (pamiętaj, że pieczeń będzie nadal gotować podczas odpoczynku poza piekarnikiem, więc najlepiej wyjąć pieczeń z piekarnika, gdy jest nieco niedokończona). Sprawdź kolor pieczenia, wykonując małe szczeliny w najgrubszej części, aby sprawdzić kolor (pamiętaj, że mięso na krawędziach pieczenia będzie bardziej dobrze zrobione) lub użyj termometru cyfrowego, aby sprawdzić jego temperaturę (128 do 129 stopni F dla średnio rzadkich).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Wyjąć pieczeń z piekarnika, przykryć folią i odstawić do odpoczynku na 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
10
Podczas gdy pieczeń odpoczywa, rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Pomidory cherry i perłową cebulę na przemian nawlecz na drewniane lub metalowe szaszłyki. (Jeśli używasz grilla na świeżym powietrzu, mocz drewniane szaszłyki w wodzie przez 30 minut, aby zapobiec ich przypaleniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Cebula PerłowaCebula Perłowa
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
11
Pomidory i cebulę posmarować pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
12
Ułożyć szaszłyki warzywne na patelni grillowej i char po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
13
Podawać na półmisku obok pokrojonej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn