Tresse De Saumon Et De Sole

Tresse De Saumon Et De Sole
Tresse De Saumon Et de Sole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1442 kalorie, 219g białka, oraz 56 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 28,7 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz filet z łososia, filety z soli, filety z soli i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Spectalully Delicious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Saumon A L ' Oiselle (łosoś ze szczawiem i szalotką), Łosoś z soczewicą i masłem musztardowo-ziołowym (Saumon aux Lentilles), oraz Surowy łosoś z ogórkami i zieloną herbatą Granita-Saumon Cru et granité de concombre au thé vert są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Za pomocą długiej szpatułki delikatnie podnieś warkocze na lekko naoliwioną blachę do pieczenia. Daj im trochę soli i trochę pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2
Piec w rozgrzanym piekarniku 350 przez 15 minut, aż się ugotuje. Użyj szpatułki, aby przenieść płytki do przechowywania, pamiętając, aby najpierw usunąć wykałaczki!Przepis Le Bec-Fin zawierał kilka skomplikowanych sosów uważam, że piękno warkocza jest piękne, jak jest. Jeśli chcesz ubrać się z sosem, zrób tak, jak robi to Le Bec Fin: podawaj je w kałużach po bokach, aby konstrukcja warkocza nie była zasłonięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia77
Magazyn