Tradycyjny Makaron Jabłkowy Kugel
Przepis tradycyjny jabłkowy makaron Kugel jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. To danie główne ma 385 kalorii, 16G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Chanuka. Jeśli masz ekstrakt z wanilanu, mieloną gałkę muszkatołową, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Tradycyjny Makaron Kugel, Makaron Jabłkowy Kugel, oraz Apple & Raisin Noodle Kugel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj 8-calową kwadratową patelnię.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron jajeczny we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, o 5 protokół.
Beat Serek i brązowy cukier razem w misce za pomocą miksera elektrycznego, aż gładkie i kremowe; beat w twarogu, jajko, białka, ekstrakt waniliowy, cynamon, i gałka muszkatołowa, aż dobrze połączone. Złożyć makaron i jabłka do mieszanki sera ręcznie; rozłożyć na przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Kugel lekko rumiane i twarde, 45 do 50 protokół.