Tradycyjna Zapiekanka Reubena
Tradycyjna Zapiekanka Reubena wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Na 1,52 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 20g białka, oraz 37 g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, chleb żytni, chleb żytni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Tradycyjna Zapiekanka Reubena, Reuben Casserole-uchwyć specjalne smaki kanapek w zapiekance, oraz Reuben Casserole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W misce wymieszaj sos tysiąca wysp, śmietanę i cebulę.
Ułożyć ciemne i jasne kostki chleba żytniego na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia, rezerwując około 1/2 szklanki każda na polewę.
Chleb posmarować kiszoną kapustą i peklowaną wołowiną.
Rozprowadzić mieszaninę dressingu na peklowanej wołowinie.
Posypać serem szwajcarskim, doprawić pozostałą kostką chleba i skropić margaryną.
Przykryć i piec 15 minut w nagrzanym piekarniku. Odkryć, i nadal pieczenia 10 minut, lub do bąbelków i lekko rumiane.