Tradycyjna Zapiekanka Reubena

Tradycyjna Zapiekanka Reubena
Tradycyjna Zapiekanka Reubena wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Na 1,52 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Jedna porcja zawiera 507 kalorii, 20g białka, oraz 37 g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, chleb żytni, chleb żytni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Tradycyjna Zapiekanka Reubena, Reuben Casserole-uchwyć specjalne smaki kanapek w zapiekance, oraz Reuben Casserole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W misce wymieszaj sos tysiąca wysp, śmietanę i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Thousand Island DressingThousand Island Dressing
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ułożyć ciemne i jasne kostki chleba żytniego na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia, rezerwując około 1/2 szklanki każda na polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
żytożyto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Chleb posmarować kiszoną kapustą i peklowaną wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
Rozprowadzić mieszaninę dressingu na peklowanej wołowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
6
Posypać serem szwajcarskim, doprawić pozostałą kostką chleba i skropić margaryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
7
Przykryć i piec 15 minut w nagrzanym piekarniku. Odkryć, i nadal pieczenia 10 minut, lub do bąbelków i lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn