Tozzetti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Tozzetti. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 28. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól koszerną, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tozzetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325°.
W średniej misce wymieszać proszek do pieczenia,sól i 1 3/4 szklanki mąki. Za pomocą miksera elektrycznego na średniej wysokości, ubić cukier i masło w mediumbowl aż kremowy, o 2 protokół.
Dodać jajka po kolei, ubijając do blendbetween dodatków i okazjonalnychsrapping boki miski, aż połączone.Zmniejsz prędkość do niskiej, dodaj suche składniki i wymieszaj, aby zmiksować. Złożyć w migdały.
Ciasto przełożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i zagnieść tak,aby połączyć, około 2 razy. Uformuj log o długości 14", szerokości 2 "i grubości 1".
Umieść log na pergamin wyłożony blachą do pieczenia.
Piec, aż nadmuchane, popękane w plamach istartuje do brązowego, 25-30 minut.
Arkusz Transferbaking do stojaka drucianego i niech log ostygnie.
Używając ząbkowanego noża, pokrój logdiagonalnie o grubości 1/2". Ułóż plastry na samemeście; piec do złotego brązu, 15-20minutes. Obróć i piecz, aż druga strona będzie brązowawa, 5-10 minut dłużej.
Prześcieradło do stelaża z drutu.
DO przodu: Tozzetti można zrobić 1 tydzień. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.