Tosty z ricottą i ciepłymi jabłkami Balsamiczno-karmelowymi
Toasty z Ricottanem i ciepłymi jabłkami Balsamiczno-karmelowymi mogą być tylko bezglutenowe i wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wodę, pain de mie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Jabłka Czekoladowo-Karmelowe Na Ciepło, Grzanki Ricotta z pomidorami, oraz Tosty jajeczne z ricottą.
Instrukcje
Pieczywo posmarować 1 1/2 łyżki masła. Pieczywo 4 cm od ciepła przez 1 minutę, obracając raz, aż rumiane.
Na dużej patelni roztop pozostałe 2 1/2 łyżki masła.
Dodać jabłka i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane w miejscach, o 5 protokół.
Dodać cukier i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż karmelizowane, 2 do 3 protokół.
Dodać ocet balsamiczny i wodę i doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu, aż jabłka będą miękkie i sos jest syropy, o 4 protokół.
Za pomocą łyżki szczelinowej, łyżka jabłka na tosty i dollop ser ricotta na wierzchu.
Skropić syropem balsamiczno-karmelowym i posypać migdałami.
Każdy tost pokroić na pół i od razu podawać.