Tosty Z Parmezanem Ciabatta

Tosty Z Parmezanem Ciabatta
Przepis ciabatta parmezan tosty może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 89 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, chleb ciabatta, majonez rzepakowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Labneh z cytryną i tymiankiem i tostami Ciabatta, Feta Florentine hamburgery z Frizled Prosciutto na parmezanie tosty ciabatta Rolls, oraz Tosty Z Parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery. Broil ciabatta chleb kromki 1 minutę z każdej strony lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiabattaCiabatta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Połącz parmezan z majonezem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MajonezMajonez
3
Na każdym plasterku rozprowadzić ok. 1/2 łyżeczki mieszanki serowej; każdy posypać szczyptą świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Broil 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn