Tosty Z Parmezanem Ciabatta
Przepis ciabatta parmezan tosty może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 89 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, chleb ciabatta, majonez rzepakowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Labneh z cytryną i tymiankiem i tostami Ciabatta, Feta Florentine hamburgery z Frizled Prosciutto na parmezanie tosty ciabatta Rolls, oraz Tosty Z Parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Broil ciabatta chleb kromki 1 minutę z każdej strony lub do tosty.
Połącz parmezan z majonezem rzepakowym.
Na każdym plasterku rozprowadzić ok. 1/2 łyżeczki mieszanki serowej; każdy posypać szczyptą świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Broil 30 sekund.