Tosty Z Parmezanem Ciabatta

Tosty Z Parmezanem Ciabatta
Przepis ciabatta parmezan tosty może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 89 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, chleb ciabatta, majonez rzepakowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Labneh z cytryną i tymiankiem i tostami Ciabatta, Feta Florentine hamburgery z Frizled Prosciutto na parmezanie tosty ciabatta Rolls, oraz Tosty Z Parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery. Broil ciabatta chleb kromki 1 minutę z każdej strony lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiabattaCiabatta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Połącz parmezan z majonezem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MajonezMajonez
3
Na każdym plasterku rozprowadzić ok. 1/2 łyżeczki mieszanki serowej; każdy posypać szczyptą świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Broil 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
SerSer
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn