Tosty z kardamonem i pomarańczą Panettone

Tosty z kardamonem i pomarańczą Panettone
Kardamonowo-pomarańczowy Tost Panettone jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 0g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz pod ręką skórkę pomarańczową, gęste panettone, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Pomarańczowy Kardamon Tost Francuski, Kardamonowo-Pomarańczowy Tost Francuski, oraz Overnight Orange Kardamon French Toast dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
5 łyżek cukru
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
2
1 łyżeczka mielonego kardamonu
Składniki, których będziesz potrzebować
Kardamon W ProszkuKardamon W Proszku
3
Wyjąć panettone z piekarnika, rozprowadzić 1 stronę każdego plastra z masłem, a następnie wcisnąć do masy cukrowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoskie Panettone, Około 1,2 FuntaWłoskie Panettone, Około 1,2 Funta
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec do topping pęcherzyki, o 4 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn