Tosty Serowe Medjool
Tosty serowe Medjool to wegańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bagietkę, ser kambodżański, skórkę cytrynową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ser Nadziewane Daktyle Medjool, Tosty Z Parmezanem, oraz Tosty Z Kozim Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij 1/2 bagietki (2 1/2 po. szeroki; 1/2 lb. razem) po przekątnej na 12 równych plastrów. Ułóż plastry w jednej warstwie na 12-przez 15-calowej blasze do pieczenia.
Piec w piekarniku 450, aż lekko tosty, o 5 protokół.
W misce wymieszaj 1/2 łyżeczki startej skórki cytrynowej z 1/3 szklanki sera cambozola.
Rozłóż równo na 1 stronie plasterków tostów.
Wytnij 6 dat Medjool (2 po. długie) w połowie wzdłużnie; wylać doły.
Umieść 1 połowę, ściąć stronę w dół, na każdym toście.
Powrót patelni do piekarnika i piec, aż ser będzie miękki, 1 do 2 protokół. Top tost plastry równo z 1 1/2 łyżeczki startej skórki cytryny.