Tosty Ravioli i podstawowe ciasto Ravioli
Tosty Ravioli i podstawowe ciasto Ravioli może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 141 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Jeśli masz ser mozzarella, olej roślinny, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Tosty Ravioli, Tosty Ravioli, oraz Tosty Ravioli.
Instrukcje
Na ciasto: mąkę i szczyptę soli przesiać do miski.
Ubij razem jajka, olej i 2 łyżki wody w osobnej misce.
Wlać mieszaninę mąki na czystą, suchą powierzchnię roboczą i utworzyć małą studnię w środku.
Wlej połowę mieszaniny jaj do studni i za pomocą widelca zacznij włączać mąkę do mieszaniny jaj. Po wchłonięciu, włącz pozostałą mieszaninę jaj i ugniataj ręcznie, aż cała ciecz zostanie wchłonięta, przez 5 do 6 minut, zalewając powierzchnię roboczą w razie potrzeby, aby upewnić się, że ciasto nie przykleja się.
Wymieszać wszystkie składniki, aż w pełni włączone do miski. Schłodzić w lodówce przez co najmniej 20 minut lub do 1 godziny. Aby złożyć: podzielić wypoczęte ciasto na 2 równe kawałki i rozwałkować na mące powierzchni roboczej do grubości 1/8 cala. Na 1 arkuszu ciasta rozprowadzić porcje nadzienia wielkości łyżki, co najmniej 2 cale od siebie.
Brzegi ciasta umyć jajkiem. Ostrożnie połóż drugi arkusz ciasta na wierzchu i naciśnij krawędzie zamknięte opuszkami palców. Użyj okrągłego noża do ravioli o średnicy 1,5 cala, aby rozdzielić kawałki ravioli, zaciskając krawędzie, aby upewnić się, że powietrze nie jest uwięzione w środku. W dużym rondlu o ciężkim dnie wlać wystarczającą ilość oleju, aby napełnić patelnię około jednej trzeciej drogi.
Podgrzewać na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia włożony do oleju osiągnie 350 stopni F.
Pozostałe 3 jajka i śmietanę ubić w płytkiej misce.
Umieść bułkę tartą i parmezan w innej płytkiej misce i wymieszaj, aby połączyć. Pogłębiać ravioli w mieszaninie jaj, a następnie mieszaninę bułki tartej. Pracując partiami, ostrożnie upuść ravioli do rondla i smaż na złoty kolor, 2 do 3 minut, upewniając się, że olej wraca do temperatury między partiami.
Umieścić bezpośrednio na stojaku chłodzącym wyłożonym folią aluminiową, aby spuścić nadmiar oleju.
Podawać z ciepłym sosem pomidorowym i świeżo startym parmezanem.;
Propozycja podania: sos pomidorowy i świeżo starty parmezan.