Tosty na zakwasie z dymionym pomidorem Confit
Tosty na zakwasie z wędzonymi pomidorami Confit to wegańskie przepis z 40 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka bagietki, sól, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Spróbuj Zupa pomidorowa z grzankami Gruyère, Tosty na zakwasie z grzybami i ostrygami, oraz Stek z Buffalo i cebula Confit na grzankach czosnkowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować w 3 łyżki oleju w 10-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 4 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest złoty i miękki, 8 do 10 minut więcej.
Dodaj pomidory, paprykę, cukier i sól i gotuj, odsłonięte, na umiarkowanie małym ogniu, często mieszając, aż mieszanina będzie bardzo gęsta (jak dżem), 25 do 30 minut. Puree w blenderze lub robocie kuchennym, a następnie przenieść do miski do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Posmaruj obie strony kromek chleba z pozostałymi 3 łyżkami oleju, a następnie ułóż w 1 warstwie na blasze do pieczenia i piecz, obracając raz, aż lekko upieczone, łącznie około 15 minut.
Rozprowadzić tosty z confit, top z pałeczką szczypiorku, i umieścić oliwę 1/2, zaokrąglone strony do góry, w środku każdego.
Uwaga kucharzy: Confit można przygotować 4 dni wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.