Tosty Francuskie Z Masłem Orzechowym

Tosty Francuskie Z Masłem Orzechowym
Francuskie tosty z masłem orzechowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 662 kalorie, 23G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury z malin, cukier, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tosty Francuskie Z Masłem Orzechowym I Galaretką, Tosty francuskie z masłem orzechowym i galaretką, oraz Tosty Francuskie Nadziewane Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Gofrownica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
2
Rozbić jajka na średnim naczyniu do pieczenia i lekko ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Dodać mleko, cukier, wanilię i sól i ubijać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Naciśnij na kromki chleba, aby lekko spłaszczyć. Namoczyć chleb w mieszaninie jaj, aż całkowicie nasączone, o 4 do 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
5
Podgrzać gofrownicę kwadratową z 4 gniazdami zgodnie ze wskazówkami producenta. Spryskaj górne i dolne ruszty obficie sprayem zapobiegającym przywieraniu lub roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
6
Wyjmij tosty francuskie z jaj za pomocą szczelinowej szpatułki, umożliwiając kapanie nadmiaru mieszaniny jaj. Wykonaj 2 na raz na przekątnej krat. Najpierw delikatnie naciśnij, a następnie dodaj mały nacisk do pokrywy i naciśnij, aż pokrywa zostanie całkowicie zamknięta. Gotować na złoty kolor, o 3 protokół. Powtórz z pozostałymi
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Ostrożnie wyjąć każdy Francuski gofr tostowy na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
8
Schmear każdy gofr z masłem orzechowym. Posypać cukrem cukierniczym i skropić mieszanym syropem jagodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
9
Dekoruj świeżymi mieszanymi jagodami, syropem jagodowym, plastrami banana i gałązką mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
(pudełko Kartonowe)(pudełko Kartonowe)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1
Połączyć truskawki, jeżyny, maliny, cukier i 1/4 szklanki wody w średnim rondlu, doprowadzić do wrzenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jagody będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 5 minut.
3
Mieszankę jagodową przełożyć do blendera lub robota kuchennego, dodać konfitury malinowe i sok z cytryny i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Przełożyć do miski i ostudzić do temperatury pokojowej. Sos będzie przechowywać w lodówce przechowywanej w pojemniku z ciasną pokrywką przez 1 tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn