Tosty francuskie z masłem jagodowym

Tosty francuskie z masłem jagodowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać francuskie tosty z masłem jagodowym spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 729 kalorii, 10g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jeżyn, cukier, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tosty Francuskie Nadziewane Masłem Orzechowym, Jagodami I Bananami, Tosty Francuskie Nadziewane Jagodami, oraz Tosty Francuskie Z Mieszanymi Jagodami.

Instrukcje

1
Zrobić masło jagodowe: w oddzielnych partiach ubijać 2 patyki masła na raz za pomocą nasadki trzepaczki. Przełącz na mocowanie wiosła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Dodać maliny lub jeżyny. Włącz mikser na niskim poziomie tylko na około pięć sekund, na tyle długo, aby jagody zaczęły się mieszać/rozpadać, ale nie tak długo, że zamienia się w bałagan. Wyczyść miskę miksera i załączniki i powtórz z innym rodzajem jagody.Z każdą porcją obrócić mieszaninę na długi arkusz folii z tworzywa sztucznego ustawiony na długim arkuszu folii. Użyj owijki / folii, aby zwinąć masło do cylindra: najpierw zamknij folię wokół cylindra, a następnie zabezpiecz folię wokół niego. Przekręć końce, stopniowo zwiększając nacisk podczas skręcania, aby cylinder był napięty. Gdy będzie to ładny, zgrabny cylinder folii, włóż do zamrażarki na 30 minut, aby szybko ją zestalić, a następnie przenieś do lodówki, aż będziesz gotowy do użycia. Masło powinno być ładne i jędrne. Uwaga: do masła można dodać trochę przesianego cukru pudru, aby uzyskać więcej słodkiego pasty do chleba i babeczek! Na francuskie tosty, choć syrop klonowy sprawia, że rzeczy słodkie enough.To zrobić francuskie tosty, pokroić chleb w plastry 1/2 cala grubości. W naczyniu wymieszać żółtka, pół na pół, cukier, skórkę cytrynową i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Trzepaczka do połączenia. Kromki chleba zanurzyć w mieszaninie, pokryć obie strony, a następnie wyjąć z naczynia i odstawić. Powtarzaj, aż cały chleb będzie pokryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Ciepła żelazna patelnia lub patelnia na średnim ogniu. Skwierczeć masło na patelni, gdy gorące. Gotować francuskie tosty po obu stronach, aż złoty kolor będzie brązowy, uważając, aby nie spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wyjąć masło jagodowe z lodówki. Rozwiń jeden koniec i pokrój plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
6
Połóż po jednym plasterku na każdej porcji tostów francuskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
7
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem, następnie skropić ciepłym syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn