Tosty francuskie z masłem jagodowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać francuskie tosty z masłem jagodowym spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 729 kalorii, 10g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jeżyn, cukier, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tosty Francuskie Nadziewane Masłem Orzechowym, Jagodami I Bananami, Tosty Francuskie Nadziewane Jagodami, oraz Tosty Francuskie Z Mieszanymi Jagodami.
Instrukcje
Zrobić masło jagodowe: w oddzielnych partiach ubijać 2 patyki masła na raz za pomocą nasadki trzepaczki. Przełącz na mocowanie wiosła.
Dodać maliny lub jeżyny. Włącz mikser na niskim poziomie tylko na około pięć sekund, na tyle długo, aby jagody zaczęły się mieszać/rozpadać, ale nie tak długo, że zamienia się w bałagan. Wyczyść miskę miksera i załączniki i powtórz z innym rodzajem jagody.Z każdą porcją obrócić mieszaninę na długi arkusz folii z tworzywa sztucznego ustawiony na długim arkuszu folii. Użyj owijki / folii, aby zwinąć masło do cylindra: najpierw zamknij folię wokół cylindra, a następnie zabezpiecz folię wokół niego. Przekręć końce, stopniowo zwiększając nacisk podczas skręcania, aby cylinder był napięty. Gdy będzie to ładny, zgrabny cylinder folii, włóż do zamrażarki na 30 minut, aby szybko ją zestalić, a następnie przenieś do lodówki, aż będziesz gotowy do użycia. Masło powinno być ładne i jędrne. Uwaga: do masła można dodać trochę przesianego cukru pudru, aby uzyskać więcej słodkiego pasty do chleba i babeczek! Na francuskie tosty, choć syrop klonowy sprawia, że rzeczy słodkie enough.To zrobić francuskie tosty, pokroić chleb w plastry 1/2 cala grubości. W naczyniu wymieszać żółtka, pół na pół, cukier, skórkę cytrynową i wanilię.
Trzepaczka do połączenia. Kromki chleba zanurzyć w mieszaninie, pokryć obie strony, a następnie wyjąć z naczynia i odstawić. Powtarzaj, aż cały chleb będzie pokryty.
Ciepła żelazna patelnia lub patelnia na średnim ogniu. Skwierczeć masło na patelni, gdy gorące. Gotować francuskie tosty po obu stronach, aż złoty kolor będzie brązowy, uważając, aby nie spalić.
Wyjąć masło jagodowe z lodówki. Rozwiń jeden koniec i pokrój plastry.
Połóż po jednym plasterku na każdej porcji tostów francuskich.
W razie potrzeby posypać cukrem pudrem, następnie skropić ciepłym syropem klonowym.