Tosty Francuskie Z Ajerkoniakiem Na Noc

Tosty Francuskie Z Ajerkoniakiem Na Noc
Przepis na noc ajerkoniak francuskie tosty może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 50 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.56 za porcję. Ten poranny posiłek ma 647 kalorii, 19g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. 1034 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, masło, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Spróbuj Tosty Francuskie Z Ajerkoniakiem Na Noc, Zapiekanka Tostowa Z Ajerkoniakiem Na Noc, oraz Zapiekanka Tostowa Z Ajerkoniakiem Na Noc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Podgrzać brązowy cukier, masło i syrop kukurydziany w małym rondlu na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj, aż mieszanina zacznie się gotować; usuń mieszaninę z ognia i wlej do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Umieść kromki chleba na mieszance brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
4
Jajka i ajerkoniak ubijamy razem w dużej misce; polewamy kromki chleba. Przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową i przechowywać w lodówce 8 godzin na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Wyjąć naczynie do pieczenia z lodówki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35 minut. Zwiększ ciepło do 375 stopni F (190 stopni C), usuń folię aluminiową i kontynuuj pieczenie, aż Góra zacznie brązowieć, 5 do 7 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn