Tosty Francuskie Z Ajerkoniakiem Na Noc

Tosty Francuskie Z Ajerkoniakiem Na Noc
Przepis na noc ajerkoniak francuskie tosty może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 50 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.56 za porcję. Ten poranny posiłek ma 647 kalorii, 19g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. 1034 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, masło, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Spróbuj Tosty Francuskie Z Ajerkoniakiem Na Noc, Zapiekanka Tostowa Z Ajerkoniakiem Na Noc, oraz Zapiekanka Tostowa Z Ajerkoniakiem Na Noc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Podgrzać brązowy cukier, masło i syrop kukurydziany w małym rondlu na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj, aż mieszanina zacznie się gotować; usuń mieszaninę z ognia i wlej do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Umieść kromki chleba na mieszance brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
4
Jajka i ajerkoniak ubijamy razem w dużej misce; polewamy kromki chleba. Przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową i przechowywać w lodówce 8 godzin na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjąć naczynie do pieczenia z lodówki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35 minut. Zwiększ ciepło do 375 stopni F (190 stopni C), usuń folię aluminiową i kontynuuj pieczenie, aż Góra zacznie brązowieć, 5 do 7 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn