Tosty Francuskie Wine Country
Wino kraj Francuski tost jest Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 743 kalorie, 19g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony rozmaryn, pinot noir, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne śniadanie francuskie tosty z sosem z czerwonego wina portobello, Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, oraz Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W przypadku prażonych winogron: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. w misce połącz pokrojone winogrona, olej z pestek winogron, rozmaryn i sól.
Wymieszać, aby równomiernie pokryć winogrona. Rozrzuć winogrona na patelni lub na dużej patelni i piecz w piekarniku, 15 do 20 minut. Nie powinny być wysuszone, tylko pulchne i soczyste.
Do syropu: w międzyczasie, w rondlu ze stali nierdzewnej, dodać wino i gałązkę rozmarynu. Dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę, 15 do 20 protokół.
Usuń rozmaryn, dodaj syrop, wyłącz ogień i pozwól odpocząć. (Można to zrobić z wyprzedzeniem)
Do mycia jaj: w misce lub naczyniu żaroodpornym wystarczająco dużym, aby zmieścić chleb płasko na powierzchni, ubić jajka, mleko, cukier, cynamon i wanilię. Beat aż wszystkie składniki są dobrze połączone.
Podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą lub żeliwną do średniej wysokości. Zanurz chleb w myciu jajkowym z obu stron, pozwalając, aby mycie jajeczne namoczyło się, ale nie nasyciło chleba.
Dodaj masło do patelni i niech stopić.
Umieść chleb na patelni i niech brązowy, o 3 protokół. Odwróć chleb i umieść brie na ugotowanej stronie 1 kromki chleba. Pozostawić ser do zmiękczenia, podczas gdy druga strona gotuje się na złoty kolor. Wyłączyć ciepło i kanapki 2 plastry razem.
Pokrój chleb na przekątnej i talerzu. Na wierzchu pieczone winogrona i skropić syropem pinot noir.