Tosty Francuskie Wine Country

Tosty Francuskie Wine Country
Wino kraj Francuski tost jest Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 743 kalorie, 19g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony rozmaryn, pinot noir, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne śniadanie francuskie tosty z sosem z czerwonego wina portobello, Porady na zdrowsze tosty francuskie + jagodowe płatki owsiane tosty francuskie, oraz Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W przypadku prażonych winogron: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. w misce połącz pokrojone winogrona, olej z pestek winogron, rozmaryn i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
WinogronaWinogrona
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
3
Wymieszać, aby równomiernie pokryć winogrona. Rozrzuć winogrona na patelni lub na dużej patelni i piecz w piekarniku, 15 do 20 minut. Nie powinny być wysuszone, tylko pulchne i soczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
4
Do syropu: w międzyczasie, w rondlu ze stali nierdzewnej, dodać wino i gałązkę rozmarynu. Dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
5
Usuń rozmaryn, dodaj syrop, wyłącz ogień i pozwól odpocząć. (Można to zrobić z wyprzedzeniem)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
6
Do mycia jaj: w misce lub naczyniu żaroodpornym wystarczająco dużym, aby zmieścić chleb płasko na powierzchni, ubić jajka, mleko, cukier, cynamon i wanilię. Beat aż wszystkie składniki są dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
1
Podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą lub żeliwną do średniej wysokości. Zanurz chleb w myciu jajkowym z obu stron, pozwalając, aby mycie jajeczne namoczyło się, ale nie nasyciło chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj masło do patelni i niech stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Umieść chleb na patelni i niech brązowy, o 3 protokół. Odwróć chleb i umieść brie na ugotowanej stronie 1 kromki chleba. Pozostawić ser do zmiękczenia, podczas gdy druga strona gotuje się na złoty kolor. Wyłączyć ciepło i kanapki 2 plastry razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Pokrój chleb na przekątnej i talerzu. Na wierzchu pieczone winogrona i skropić syropem pinot noir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot NoirPinot Noir
WinogronaWinogrona
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia9
Magazyn