Tosty francuskie kokosowe z ciepłym syropem pomarańczowo-ananasowym
Kokosowy tost francuski z ciepłym syropem pomarańczowo-ananasowym może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ekstrakt kokosowy, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tosty francuskie Mascarpone z ciepłym syropem jeżyn, Tosty francuskie ciabatta z ciepłym syropem klonowym jabłkowym, oraz Tosty francuskie z syropem pomarańczowym.
Instrukcje
Ułóż plastry bagietki równomiernie w 8-calowym naczyniu do pieczenia.
Połącz substytut jajka i 5 kolejnych składników, mieszając trzepaczką; polej równomiernie plasterki bagietki.
Odstawić 30 minut, obracając raz.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania.
Dodać plastry bagietki; gotować 3 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Posypać kokosem i skropić syropem pomarańczowo-ananasowym.