Tosty francuskie ciabatta z ciepłym syropem klonowym jabłkowym
Przepis ciabatta francuskie tosty z ciepłym syropem klonowym jabłko może zaspokoić Amerykański głód w około 35 minut. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka szalotki, jabłka mcintosh, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tosty francuskie Mascarpone z ciepłym syropem jeżyn, Francuskie tosty nadziewane bananem i syropem klonowym, oraz Tosty francuskie z syropem klonowym z masła orzechowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz cydr i skrobię kukurydzianą w małej misce, mieszając trzepaczką. Stopić 2 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Masło
Cydr
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Dodać szalotki na patelni; gotować 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj mieszankę cydru, jabłka i syrop do patelni. Doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować 3 minuty lub aż jabłka zaczną mięknąć, mieszając od czasu do czasu. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wytnij poziomą szczelinę przez dolną skorupę każdego kromki chleba, aby utworzyć kieszeń; stuff 1/2 uncji sera równomiernie do każdej kieszeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Chleb
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
W płytkim naczyniu połączyć beztłuszczowe mleko, maślankę i kolejne 5 składników (przez białko jaja), dobrze mieszając trzepaczką. Pracując z 1 nadziewanym kromką chleba na raz, umieść kromkę chleba w mieszaninie mlecznej, obracając delikatnie, aby pokryć obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Maślanka
Białka Jaj
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
6
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Roztopić 2 łyżeczki masła na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj 3 powlekane kromki chleba na patelnię i gotować przez 2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 łyżeczkami masła i pozostałymi 3 kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Miejsce 1 Francuski tost plaster na każdym z 6 talerzy; top każdej porcji z około 3 łyżki sosu i 1 1/2 łyżeczki pekan.