Tosty francuskie Cheddar z syropem z suszonych owoców

Tosty francuskie Cheddar z syropem z suszonych owoców
Tosty francuskie Cheddar z syropem z suszonych owoców to śniadanie dla 6 osób. Jedna porcja zawiera 885 kalorii, 28 g białka i 21 g tłuszczu. Za 4,38 USD za porcję ten przepis pokrywa 33% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup mleko, sól, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską lakto ovo. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 36%. Wynik ten nie jest aż tak spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Kompot z suszonych owoców w korzennym syropie Zinfandel, Tosty francuskie z syropem pomarańczowym i Tosty francuskie z syropem cynamonowym.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz syrop, owoce i orzechy włoskie; przykryć i odstawić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/3 Szklanki Posiekanego Ostrego Sera Cheddar1-1/3 Szklanki Posiekanego Ostrego Sera Cheddar
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W skórce każdej kromki chleba zrób nacięcie, tworząc kieszonkę. Każdą kieszeń nadziewamy 2 łyżkami sera. W dużej misce wymieszaj jajka, mleko i sól; Namocz chleb przez 2 minuty z każdej strony. Smażyć na natłuszczonej, gorącej patelni z obu stron na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Podawać z syropem z suszonych owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn