Tosty Ciasto Z Kremem Kokosowym
Tosty krem kokosowy ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz białka, brandy, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Babeczki Z Kremem Kokosowym Z Polewą Kokosową, Prażone Lody Kokosowe, oraz Prażone Lody Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać mleko do małej miseczki.
Posypać żelatynę na mleku i odstawić na bok, aby zmiękczyć.
Połącz żółtka i 5 łyżek cukru w żaroodpornej misce do mieszania. Ubić mikserem ręcznym lub trzepaczką, aż mieszanina będzie gęsta i w kolorze cytrynowym. Ustaw miskę nad garnkiem gotującej się wody na kuchence i gotuj, stale mieszając, około 5 minut. Mieszanina powinna czuć się gorąca w dotyku i osiągnęła 145 Stopni F (63 Stopni C) na termometrze natychmiastowego odczytu.
Wymieszaj żelatynę z mlekiem i mieszaj, aż żelatyna całkowicie się rozpuści.
Wlać do dużej miski i wymieszać z ekstraktem waniliowym. Odstawić.
W żaroodpornej misce wymieszać białka, śmietanę z kamienia nazębnego i 1/3 szklanki cukru.
Miksturę ubić lekko, tak aby rozbić białka. Ustaw miskę nad garnkiem gotującej się wody na kuchence.
Podgrzać mieszaninę, stale ubijając, aż mieszanina białka jaja jest gorąca w dotyku i osiągnęła 145 Stopni F (63 Stopni C) na termometrze natychmiastowego odczytu. Natychmiast wyjmij miskę z ognia i ubijaj mikserem elektrycznym, aż beza utworzy miękkie szczyty.
Złóż bezę do mieszanki kremu. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Spód i boki upieczonej skorupy ciasta posmarować roztopionym dżemem morelowym.
Śmietanę ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Dodać brandy i dalej ubijać aż do uzyskania średnio sztywnych szczytów. Składamy bitą śmietanę do kremu i łyżką do skorupki ciasta. Przechowywać w lodówce przez 6 godzin lub przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozłóż kokosa na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż lekko rumiane, 3 do 5 protokół.
Ciasto przed podaniem posypać kokosem.