Tostadas de Jaiban en Salpicon z " Ultimate Nachos might be just the Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 5,63 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 486 kalorii, 27g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 2 godziny. Ten przepis od Serious Eats ma 8 fanów. Jeśli masz liście laurowe, ocet, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Salpicón Tostadas, Rozdrobniona Wołowina Tostadas (Salpicon), oraz Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na patelni rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj czosnek, pieprz serrano, liście laurowe, suszone zioła i cebulę. Podsmażyć przez 5 minut, następnie schłodzić do temperatury pokojowej.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.