Tost Irlandzki

Tost Irlandzki
Irlandzkie tosty wymagają z grubsza 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 367 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do dzień św. Patryka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ekstraktu z wanilii, jajka, Likier irish cream i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pikantny kukurydziany mostek wołowy + Irlandzki Cheddar francuskie tosty z pesto z jarmużu Slaw, Bottoms Up Brownie Sundae Irish Floats with Burnt Irish Caramel + Hot Fudge, oraz Celebrating My Irish Heritage Through Food (Cheesy Irish Soda Scones) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój chleb na 12 plastrów. W misce, ubić razem jajka, Irish whiskey, Irish cream liqueur, i ekstrakt waniliowy, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Likier śmietankowyLikier śmietankowy
Irlandzka WhiskeyIrlandzka Whiskey
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Podgrzać trochę masła na patelni na średnim ogniu, aż masło jest gorące i piana zniknęła. Naciśnij każdy kromka chleba do mieszaniny jaj, a następnie smażyć na gorącej patelni, aż ładnie rumiane z obu stron, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj więcej masła do patelni w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Każdy plasterek posmarować masłem i posypać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn