Toskańskie Wegetariańskie Pieczone Ziti

Toskańskie Wegetariańskie Pieczone Ziti
Toskańskie Wegetariańskie pieczone Ziti wymaga około 40 minut od początku do końca. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 277 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. 242 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka faworytów rodziny classico sos do makaronu, cukinia, liście oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Z łyżeczką wynik 96% to danie jest super. Spróbuj Toskańskie Wegetariańskie Pieczone Ziti, Wegetariańskie Pieczone Ziti, oraz Wegetariańskie Pieczone Ziti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Rezerwa 3/4 szklanki sera; połączyć pozostały ser ze wszystkimi pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3
Łyżka mieszanki makaronu do naczynia do pieczenia 13x9 cali spryskane sprayem do gotowania; posypać reserved serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
4
Piec 20 do 25 min. lub aż do przegrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn