Toskańska zupa z kiełbasą i boćwiną
Jeśli masz około 45 minut do spędzenia w kuchni, toskańska zupa z kiełbasą i boćwiną może być super bezglutenowym i דל פחמימות,znym przepisem do wypróbowania. Ta przystawka zawiera 154 kalorie, 7 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 69 centów za porcję. Ten przepis polubiło 67 smakoszy i kucharzy. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Ten przepis z Allrecipes wymaga wody, bulionu z kurczaka, soli czosnkowej i parmezanu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także toskańska zupa z fasoli i boćwiny, zupa z kiełbasą i boćwiną i toskańska zupa ziemniaczana z kiełbasą.
Instrukcje
Podgrzej duży garnek na średnim ogniu i wmieszaj kiełbasę. Gotuj i mieszaj, aż kiełbasa będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa, około 5 minut.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Wmieszaj cebulę i czerwoną paprykę do kiełbasy; gotować i mieszać, aż warzywa zaczną mięknąć, około 3 minut.
Wlej wodę do garnka; dodać boćwinę, bulion z kurczaka, sól czosnkową i przyprawę włoską. Przykryj i zmniejsz ogień do średnio-niskiego; Gotuj, aż warzywa będą bardzo miękkie, około 20 minut.
Przed podaniem posyp zupę parmezanem.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Kremowa sherry NV Johnson Estate z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Kremowe sherry NV Johnson Estate]()
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "