Dodaj do cebuli i gotować, mieszając od czasu do czasu, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać wodę i sól do smaku i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są bardzo miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Gotować chorizo w dużej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania Szkła
4
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Ziemniaki grubo rozgnieść w garnku zacierem ziemniaczanym (nie odcedzić). Wymieszać chorizo i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać z jarmużu i gotować na wolnym ogniu, aż tylko miękkie, 3 do 5 protokół. Doprawić solą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
6
Coarsely mash potatoes in pot with a potato masher (do not drain). Stir in chorizo and simmer 5 minutes. Stir in kale and simmer until just tender, 3 to 5 minutes. Season with salt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście