Toskańska zupa jęczmienna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 19g białka, oraz 10g tłuszczu. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 30% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 19 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka jęczmienia perłowego, soli koszernej, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżką wynik 86%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Toskańska Sałatka Jęczmienna, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, oraz Zupa Toskańska podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W 5-kwartowym rondlu rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając mięso drewnianą łyżką na małe kawałki, aż brązowieją, około 5 minut. Używając łyżeczki, wyjąć gotowaną kiełbasę i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Dodać jęczmień i gotować mieszając stale, aż lekko tosty, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
5
Dodaj bulion, marchew, pasternak, cukinię, koper włoski, pory, boćwina, skórkę sera, jeśli używasz, liść laurowy, 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, odkryte, aż jęczmień będzie miękki, około 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina Wieprzowa
Jęczmień
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Chard Szwajcarski
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Zdejmij skórkę parmezanu i liść laurowy i wyrzuć. Zupę doprawić pozostałą 1 łyżeczką soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
7
Zupę przełożyć do miski i udekorować gotowaną kiełbasą i posiekanym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Puszka) Pokrojonych W Kostkę Pomidorów Z Zielonymi Papryczkami Chilli, Sok Zachowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego