Tuscan Brown & Wild Rice Salad to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Ten przepis służy 9. Jeśli masz szparagi, toskański SOS domowy, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka z brązowego i dzikiego ryżu, Sałatka z dzikim i brązowym ryżem, oraz Sałatka Ryżowo-Jęczmienna Z Ciecierzycą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu zagotować wodę i ryż, od czasu do czasu mieszając; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 45 do 55 min. lub do momentu, aż ryż będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta. (Nie zdejmować pokrywki ani nie mieszać w czasie gotowania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia; puch widelcem. Super.
3
Łyżka ryżu do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego