Torty Dirt & Worm
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 843 kalorie. Na 10,26 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Udaj się do sklepu i odbierz chłodną bitą polewę, żujące przekąski owocowe, galaretkę o smaku pomarańczowym i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Robakami, Gummy Worm Punch, oraz Wiggly Worm Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść babeczki w miseczkach na muffinki. Użyj dużego widelca, aby przebić otwory w odstępach 1/4 cala w czubkach babeczek.
Dodać wrzącą wodę do mieszanki żelatynowej; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Mżać nad babeczkami małą łyżeczką.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub aż żelatyna jest firma. Gdy jest gotowy do podania, zanurzyć dno patelni muffin w ciepłej wodzie 10 sek.; unmold na talerzu do serwowania. Mróz z chłodnym batem.
Dekoruj pozostałymi składnikami.