Torty Chorizo Tłoczone Z Grilla
Torty Chorizo tłoczone z grilla mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rodzaj ognia: bezpośredni, majonez chipotle, ser oaxacan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Domowe Torty Chorizo, Tortas (Black Beans Chorizo Subs), oraz Roztopione Manchego Tortas z Romesco i Chorizo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Czysty i olejowy ruszt do grillowania.
Umieść chorizo, poblanos i cebulę na grillu. Gotować chorizo aż zbrązowieje na całym, o 8 protokół; przenieść do deski do krojenia. Gotować poblanos aż zwęglone na całym, o 10 protokół; przenieść do miski i przykryć folią i pozostawić do ostygnięcia. Cebulę gotować, aż zmięknie i zwęglone z obu stron, o 5 minut na stronę; przenieść do deski do krojenia i usunąć szaszłyki.
Umieść cegły na grillu i przykryj.
Usuń zwęgloną skórę z poblanos. Łodyga, nasiona i pokroić poblanos w długie paski. Połów chorizo wzdłuż.
Umieścić 1 chorizo link na dolnej połowie rolki i góry z 1/4 poblanos, cebula, awokado, i ser.
Rozłóż 1/4 majonezu chipotle po drugiej stronie rolki i połóż na kanapce. Powt. z pozostałymi 3 rolkami.
Kanapki umieścić na grillu. Nosząc dobrze izolowane rękawice do grillowania, ostrożnie umieść jedną cegłę na każdej kanapce, delikatnie naciskając w dół, aby nacisnąć. Przykryć grill i gotować, aż kanapka spłaszczy się i chleb jest chrupiące, 5-10 minut.
Wyjąć kanapki z grilla, połówki, i podawać natychmiast.