Torty Chorizo Tłoczone Z Grilla

Torty Chorizo Tłoczone Z Grilla
Torty Chorizo tłoczone z grilla mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rodzaj ognia: bezpośredni, majonez chipotle, ser oaxacan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Domowe Torty Chorizo, Tortas (Black Beans Chorizo Subs), oraz Roztopione Manchego Tortas z Romesco i Chorizo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Czysty i olejowy ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Umieść chorizo, poblanos i cebulę na grillu. Gotować chorizo aż zbrązowieje na całym, o 8 protokół; przenieść do deski do krojenia. Gotować poblanos aż zwęglone na całym, o 10 protokół; przenieść do miski i przykryć folią i pozostawić do ostygnięcia. Cebulę gotować, aż zmięknie i zwęglone z obu stron, o 5 minut na stronę; przenieść do deski do krojenia i usunąć szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Umieść cegły na grillu i przykryj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Usuń zwęgloną skórę z poblanos. Łodyga, nasiona i pokroić poblanos w długie paski. Połów chorizo wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
5
Umieścić 1 chorizo link na dolnej połowie rolki i góry z 1/4 poblanos, cebula, awokado, i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
6
Rozłóż 1/4 majonezu chipotle po drugiej stronie rolki i połóż na kanapce. Powt. z pozostałymi 3 rolkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
7
Kanapki umieścić na grillu. Nosząc dobrze izolowane rękawice do grillowania, ostrożnie umieść jedną cegłę na każdej kanapce, delikatnie naciskając w dół, aby nacisnąć. Przykryć grill i gotować, aż kanapka spłaszczy się i chleb jest chrupiące, 5-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Wyjąć kanapki z grilla, połówki, i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn