Torty Chorizo Tłoczone Z Grilla

Torty Chorizo Tłoczone Z Grilla
Torty Chorizo tłoczone z grilla mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rodzaj ognia: bezpośredni, majonez chipotle, ser oaxacan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Domowe Torty Chorizo, Tortas (Black Beans Chorizo Subs), oraz Roztopione Manchego Tortas z Romesco i Chorizo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Czysty i olejowy ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Umieść chorizo, poblanos i cebulę na grillu. Gotować chorizo aż zbrązowieje na całym, o 8 protokół; przenieść do deski do krojenia. Gotować poblanos aż zwęglone na całym, o 10 protokół; przenieść do miski i przykryć folią i pozostawić do ostygnięcia. Cebulę gotować, aż zmięknie i zwęglone z obu stron, o 5 minut na stronę; przenieść do deski do krojenia i usunąć szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść cegły na grillu i przykryj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Usuń zwęgloną skórę z poblanos. Łodyga, nasiona i pokroić poblanos w długie paski. Połów chorizo wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
5
Umieścić 1 chorizo link na dolnej połowie rolki i góry z 1/4 poblanos, cebula, awokado, i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Rozłóż 1/4 majonezu chipotle po drugiej stronie rolki i połóż na kanapce. Powt. z pozostałymi 3 rolkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Kanapki umieścić na grillu. Nosząc dobrze izolowane rękawice do grillowania, ostrożnie umieść jedną cegłę na każdej kanapce, delikatnie naciskając w dół, aby nacisnąć. Przykryć grill i gotować, aż kanapka spłaszczy się i chleb jest chrupiące, 5-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Wyjąć kanapki z grilla, połówki, i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn