Torty amarantowe z sosem grzybowym

Torty amarantowe z sosem grzybowym
Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Mieszanka spróbuj kupić wszystko organiczne. oto dlaczego, bulion warzywny, sól morska mielona, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Torty amarantowe z grzybami, Risotto Z Pieczarkami Amarantowymi, oraz Borowiki pieczarkowe z sosem pieczarkowym.

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiamarantamarant1( bakłażany)Podczas gotowania amarantusa wlej 1 łyżkę tłoczonej na zimno oliwy z oliwek (lub tłoczonego na zimno oleju kokosowego) na patelnię i podgrzej patelnię doPodczas gotowania amarantusa wlej 1 łyżkę tłoczonej na zimno oliwy z oliwek (lub tłoczonego na zimno oleju kokosowego) na patelnię i podgrzej patelnię do1( bakłażany)Włożyć ziarna amarantusa do rondlaWłożyć ziarna amarantusa do rondla4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCzarny pieprz do smakuCzarny pieprz do smaku4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPatelniaPatelnia1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkinasączone surowe orzechy nerkowcanasączone surowe orzechy nerkowca3grzyby ekologiczne criminigrzyby ekologiczne crimini1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mąka fasolowa garbanzo (można użyć dowolnej mąki bezglutenowej)mąka fasolowa garbanzo (można użyć dowolnej mąki bezglutenowej)2(zima)mąka fasolowa garbanzomąka fasolowa garbanzo1oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni i trochę do skropienia1 pomarańcza, skórka1 pomarańcza, skórka8Gdy szalotki i czosnek są rumiane, dodać pokrojone grzyby na patelni i gotować O minutach, aż będą miękkieGdy szalotki i czosnek są rumiane, dodać pokrojone grzyby na patelni i gotować O minutach, aż będą miękkie4Składniki: ok.: ciasto i 2 szklanki sosu / Czas Przygotowania: 45minSkładniki: ok.: ciasto i 2 szklanki sosu / Czas Przygotowania: 45min2(może być lub przeglądać)mellow white misomellow white miso1Slicew górę wszystkie swoje grzyby i odstawić. Do rondla wrzucić świeżą, posiekaną natkę pietruszki z ziarenkami amarantusaw górę wszystkie swoje grzyby i odstawić. Do rondla wrzucić świeżą, posiekaną natkę pietruszki z ziarenkami amarantusa3ekologiczne grzyby shitakeekologiczne grzyby shitake1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia (może zastąpić tłoczony na zimno olej kokosowy)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia (może zastąpić tłoczony na zimno olej kokosowy)0(może być lub przeglądać)posiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki1organiczny grzyb portobelloorganiczny grzyb portobello4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCzy podoba Ci się ten przepisCzy podoba Ci się ten przepis1szczyptaSzczypta drobno mielonej soli morskiejSzczypta drobno mielonej soli morskiej4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRóżowa himalajska lub celtycka sól morska do smakuRóżowa himalajska lub celtycka sól morska do smaku1szalotka, tarta lub posiekanaszalotka, tarta lub posiekana4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDodaj posiekaną szalotkę i brązowy na patelni przez około 2-3 protokół. Następnie dodaj zmiażdżony ząbek czosnku i gotuj razem przez kolejną minutęDodaj posiekaną szalotkę i brązowy na patelni przez około 2-3 protokół. Następnie dodaj zmiażdżony ząbek czosnku i gotuj razem przez kolejną minutę11 funt cukinii,Coconut aminos (możesz sub tamari lub Nama shoyu, jeśli gluten lub soja nie są dla ciebie problemem)Coconut aminos (możesz sub tamari lub Nama shoyu, jeśli gluten lub soja nie są dla ciebie problemem)1(może być lub przeglądać)2 szklanki ząbków czosnku2 szklanki ząbków czosnku1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiDodać bulion warzywny i czystą wodę do amarantusa i pietruszki i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Po zagotowaniu, niech amarantus nadal gotować w wrzeniu, aż do wchłonięcia wodyDodać bulion warzywny i czystą wodę do amarantusa i pietruszki i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Po zagotowaniu, niech amarantus nadal gotować w wrzeniu, aż do wchłonięcia wody2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwywar warzywny (zrób własny)wywar warzywny (zrób własny)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiczysta wodaczysta woda1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiczysta wodaczysta woda4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyAnd because I love YU…And because I love YU…4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyBlenderBlender4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDzielenie się zasadami i na pewno to doceniamDzielenie się zasadami i na pewno to doceniam2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiSpróbuj kupić wszystko organi oto dlaczegoSpróbuj kupić wszystko organi oto dlaczego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn