Torty amarantowe z sosem grzybowym

Torty amarantowe z sosem grzybowym
Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.52 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 544 kalorie. Mieszanka spróbuj kupić wszystko organiczne. oto dlaczego, bulion warzywny, sól morska mielona, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Torty amarantowe z grzybami, Risotto Z Pieczarkami Amarantowymi, oraz Borowiki pieczarkowe z sosem pieczarkowym.

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweamarantamarant1( bakłażany)Podczas gotowania amarantusa wlej 1 łyżkę tłoczonej na zimno oliwy z oliwek (lub tłoczonego na zimno oleju kokosowego) na patelnię i podgrzej patelnię doPodczas gotowania amarantusa wlej 1 łyżkę tłoczonej na zimno oliwy z oliwek (lub tłoczonego na zimno oleju kokosowego) na patelnię i podgrzej patelnię do1( bakłażany)Włożyć ziarna amarantusa do rondlaWłożyć ziarna amarantusa do rondla4krewetki i żyłkiCzarny pieprz do smakuCzarny pieprz do smaku4krewetki i żyłkiPatelniaPatelnia1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenasączone surowe orzechy nerkowcanasączone surowe orzechy nerkowca3grzyby ekologiczne criminigrzyby ekologiczne crimini12 łyżeczki czosnku w proszkumąka fasolowa garbanzo (można użyć dowolnej mąki bezglutenowej)mąka fasolowa garbanzo (można użyć dowolnej mąki bezglutenowej)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka fasolowa garbanzomąka fasolowa garbanzo12 3/4 szklanki całych migdałów, ze skórką i uprażonych1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej8Gdy szalotki i czosnek są rumiane, dodać pokrojone grzyby na patelni i gotować O minutach, aż będą miękkieGdy szalotki i czosnek są rumiane, dodać pokrojone grzyby na patelni i gotować O minutach, aż będą miękkie4Składniki: ok.: ciasto i 2 szklanki sosu / Czas Przygotowania: 45minSkładniki: ok.: ciasto i 2 szklanki sosu / Czas Przygotowania: 45min2Batoniki toffi Heathmellow white misomellow white miso1Slicew górę wszystkie swoje grzyby i odstawić. Do rondla wrzucić świeżą, posiekaną natkę pietruszki z ziarenkami amarantusaw górę wszystkie swoje grzyby i odstawić. Do rondla wrzucić świeżą, posiekaną natkę pietruszki z ziarenkami amarantusa3ekologiczne grzyby shitakeekologiczne grzyby shitake12 łyżeczki czosnku w proszkuoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia (może zastąpić tłoczony na zimno olej kokosowy)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia (może zastąpić tłoczony na zimno olej kokosowy)0Batoniki toffi Heathposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki1organiczny grzyb portobelloorganiczny grzyb portobello4krewetki i żyłkiCzy podoba Ci się ten przepisCzy podoba Ci się ten przepis1szczyptaSzczypta drobno mielonej soli morskiejSzczypta drobno mielonej soli morskiej4krewetki i żyłkiRóżowa himalajska lub celtycka sól morska do smakuRóżowa himalajska lub celtycka sól morska do smaku1dodatkowa gęsta śmietana kremówkadodatkowa gęsta śmietana kremówka4krewetki i żyłkiDodaj posiekaną szalotkę i brązowy na patelni przez około 2-3 protokół. Następnie dodaj zmiażdżony ząbek czosnku i gotuj razem przez kolejną minutęDodaj posiekaną szalotkę i brązowy na patelni przez około 2-3 protokół. Następnie dodaj zmiażdżony ząbek czosnku i gotuj razem przez kolejną minutę1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoCoconut aminos (możesz sub tamari lub Nama shoyu, jeśli gluten lub soja nie są dla ciebie problemem)Coconut aminos (możesz sub tamari lub Nama shoyu, jeśli gluten lub soja nie są dla ciebie problemem)1Batoniki toffi Heath1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDodać bulion warzywny i czystą wodę do amarantusa i pietruszki i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Po zagotowaniu, niech amarantus nadal gotować w wrzeniu, aż do wchłonięcia wodyDodać bulion warzywny i czystą wodę do amarantusa i pietruszki i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Po zagotowaniu, niech amarantus nadal gotować w wrzeniu, aż do wchłonięcia wody2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewywar warzywny (zrób własny)wywar warzywny (zrób własny)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczysta wodaczysta woda1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczysta wodaczysta woda4krewetki i żyłkiAnd because I love YU…And because I love YU…4krewetki i żyłkiBlenderBlender4krewetki i żyłkiDzielenie się zasadami i na pewno to doceniamDzielenie się zasadami i na pewno to doceniam2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSpróbuj kupić wszystko organi oto dlaczegoSpróbuj kupić wszystko organi oto dlaczego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn