Tortownica Żelatynowa Z Klejnotami
Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Ten bezmleczny przepis serwuje 12 i kosztuje 81 centów za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, cytrusy i miętę, żelatynę cytrynową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Tortownica Żelatynowa, Jeweled Fruitcake, oraz Klejnot Kuskus.
Instrukcje
W małej misce rozpuścić żelatynę wiśniową w 1 szklance wrzącej wody; wymieszać w 1/2 szklanki zimnej wody.
Wlej do 9-in. x 5 po. patelnia bochenkowa pokryta sprayem do gotowania. Powtórz z limonką i pomarańczową żelatyną, używając jeszcze dwóch patelni bochenkowych. Przechowywać w lodówce, aż firma, około 1-1 / 2 godzin.
W małym rondlu zagotuj sok ananasowy. Wymieszaj żelatynę cytrynową i cukier do rozpuszczenia. Wymieszać z pozostałą zimną wodą. Przechowywać w lodówce do syropu, około 45 minut. Tymczasem wyrównaj boki i dół 9-in. wiosenna patelnia z ladyfingers; odstawić.
Wiśnię, limonkę i pomarańczową żelatynę pokroić na 1/2 cala. kostki.
Wlać mieszaninę żelatyny cytrynowej do dużej miski; złożyć ubitą polewę. Delikatnie złożyć w kostkach żelatynowych.
Wlać do przygotowanej patelni. Przechowywać w lodówce do Ustawienia.
W razie potrzeby udekorować cytrusami i miętą.