Tortilla warzywna z Murcji
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj tortilli warzywnej z Murcian. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bakłażan, cukinię, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Stos Tortilli Warzywnej, Ugotuj książkę: Tortilla warzywna, oraz Tortilla-Rosół Warzywny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Bakłażan umieścić na blasze do pieczenia i wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Piec 15 minut, aż zmiękną i rumiane.
Rozgrzać pozostały olej na średnim ogniu w 10-lub 12-calowy nonstick patelni, i dodać cebulę i zielony pieprz. Gotować, mieszając, aż zmiękną i zaczną kolorować, o 10 protokół.
Dodać bakłażan i cukinię i gotować, mieszając, aż cukinia zmięknie i zacznie kolorować, o 8 protokół. Zmniejsz ogień do średniego, dodaj pomidora, pietruszkę i sól do smaku i gotuj, często mieszając, aż mieszanina zacznie gęstnieć, od 3 do 5 minut. Smak i dostosować przyprawy.
Rozgrzej brojlery. Jajka ubić do spienienia i doprawić 1/2 łyżeczki soli i pieprzu do smaku. Podgrzać na patelni do średniej wysokości i wlać jajka. Potrząśnij patelnią i podnieś krawędzie jaj, gdy ustawią, przechylając patelnię, aby je rozprowadzić i pozwól im biec pod mieszaniną. Gdy jaja mają tylko o Zestaw, przenieść patelnię do podgrzanego brojlera, o 3 cale od ciepła. Pozostaw pod brojlerem, aż Góra tortilli zostanie ustawiona, a następnie zdejmij z ognia i pozostaw do ostygnięcia na patelni, a następnie przesuń na talerz lub talerz.
Pokroić w kliny i podawać.