Torticas de Atún (placki z tuńczyka)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Torticas de Atún (placki z tuńczyka). Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 399 kalorii, 29g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 95 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, paprykę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Frijoles Verdes con Torticas de Choclo (zupa fasolowa z plackami kukurydzianymi), Ensalada de Papa con Atun (Sałatka z ziemniaków i tuńczyka), oraz Cebiche De Atun (Peruwiańska Ceviche Z Tuńczyka W Puszkach) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać cebulę, czerwona papryka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, o 5 protokół. Odstawić.N miska, połączyć mąkę, tuńczyk, mleko, jajko, kminek, czosnek w proszku i papryka. Mieszaj, aż dobrze wymieszane.Wymieszać ugotowaną cebulę, czerwoną paprykę i pietruszkę. Ciasto powinno być grube. Doprawić solą i pepper.In patelnia rozgrzać olej. Wyłożyć blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi i odstawić na bok. Praca w partiach, upuść ciasto na patelni, za pomocą łyżki do lodów, jedna miarka dla każdego placka. Gotować, obracając placki raz, aż złoty kolor i chrupiące, 3 do 4 minut na stronie.ransfer placki do papieru ręcznikiem wyłożone blachy do pieczenia do odsączenia. Powtórz z pozostałym ciasto.
Podawać placki natychmiast.