Tortelloni di Fagioli: Tortelloni Nadziewane fasolą

Tortelloni di Fagioli: Tortelloni Nadziewane fasolą
Tortelloni di Fagioli: Bean Filled Tortelloni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,22 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 50g białka, 63g tłuszczu, oraz w sumie 1242 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwy z oliwek, jaj, fasoli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Oh! I Love You So, Tortelloni-o ' s, Tortelloni Kebobs, oraz Ricotta Tortelloni podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę moczyć na noc w dużej ilości zimnej wody do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Fasolę odcedzić i przykryć dużą ilością świeżej wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotuj fasolę na średnim ogniu przez 1 1/2 godziny, aż fasola zostanie łatwo zmiażdżona widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Fasolę odsączyć, dodać czosnek, rozmaryn, oliwę z oliwek, ricottę oraz sól i pieprz, do smaku, a mieszankę fasoli i sera rozgnieść widelcem lub w misce robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Mieszanina powinna być giętka, ale nie całkowicie jednorodna. Odłóż na bok.
5
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubić razem jajka i olej i rozpocząć włączenie mąki, począwszy od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
W miarę rozszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto połączy się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
7
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, wyjmij ciasto z deski, zeskrobaj i wyrzuć wszelkie resztki. Lekko odśwież deskę i kontynuuj ugniatanie przez 6 minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
8
Ciasto makaronowe podzielić na 3 kulki o jednakowej wielkości i rozwałkować każdą do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Wytnij każdy arkusz na 4-calowe kwadraty.
10
Umieść łyżkę mieszanki fasoli na środku każdego kwadratu. Złóż każdy kwadrat na pół, od rogu do rogu, tworząc trójkąt, a następnie złóż pozostałe rogi, aby się spotkać i uformuj tortelloni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
11
Tortelloni ułożyć na blaszce posypanej mąką, aż będzie gotowa do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
12
Doprowadzić 6 litrów wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
13
W 14 do 16-calowej patelni saute podgrzewaj masło na średnim ogniu, aż się spieni i opadnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
14
W międzyczasie upuść tortelloni we wrzącej wodzie i gotuj 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
15
Makaron odcedzić, zastrzegając płyn do gotowania i dodać do patelni z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
16
Dodaj liście tymianku i odrobinę wody do gotowania makaronu i wrzuć na duże ciepło przez 1 minutę, aby pokryć i zemulgować. Makaron podzielić równomiernie na 4 rozgrzane miseczki do makaronu, na każdej porcji zetrzeć ser i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn