Połącz skórkę, wywar, czosnek, pietruszkę i olej w garnku 3-quart, a następnie gotuj delikatnie, częściowo przykryte, 30 minut. Pietruszkę i skórkę wyrzucić i doprawić bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Dodaj tortellini i dusić, częściowo pokryte, aż al dente, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać szpinak i dusić, uncovered, 1 minuta. Podzielić na 4 talerze zupy, następnie ogolić ser na zupie do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
4
Add spinach and simmer, uncovered, 1 minute. Divide among 4 soup plates, then shave cheese over soup to taste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)