Tortellini w bulionie z parmezanem

Tortellini w bulionie z parmezanem

Instrukcje

1
Połącz skórkę, wywar, czosnek, pietruszkę i olej w garnku 3-quart, a następnie gotuj delikatnie, częściowo przykryte, 30 minut. Pietruszkę i skórkę wyrzucić i doprawić bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Dodaj tortellini i dusić, częściowo pokryte, aż al dente, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać szpinak i dusić, uncovered, 1 minuta. Podzielić na 4 talerze zupy, następnie ogolić ser na zupie do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
4
Add spinach and simmer, uncovered, 1 minute. Divide among 4 soup plates, then shave cheese over soup to taste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Karton Kremowej Zupy Z DyniKarton Kremowej Zupy Z Dyni

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn