Torta di Pasta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Torta di Pastan. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 353 kalorie. Na 1,13 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól, Masło, Suszone pomidory wypełnione olejem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 8 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Spróbuj Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), Torta di cioccolata, oraz Szynka i Cheddar Torta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Spaghetti ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się miękkie, ale nadal twarde do ukąszenia, od czasu do czasu mieszając, około 8 minut.
Drenaż. Wymieszać z suszonymi pomidorami. Odstawić do całkowitego ostygnięcia w przeciwnym razie gorący makaron może skrzepnąć jajka po dodaniu ich później.
W dużej misce, ubić jajka, sól, i pieprz, parmezan, i fontina do mieszania.
Dodaj schłodzoną mieszaninę spaghetti; wrzucić do herbu.
Rozgrzej brojlery. Roztopić masło i olej w patelni nonstick o średnicy 9 1/2 cala na średnim ogniu.
Przenieś mieszaninę spaghetti na patelnię, naciskając, aby utworzyć równą warstwę. Gotować, aż dno będzie złoty kolor, o 3 protokół.
Przenieść patelnię do brojlerów. Broil aż do góry jest złoty kolor, o 5 protokół. Schłodzić na patelni do temperatury pokojowej.
Pokroić w kliny i podawać w temperaturze pokojowej.