Tort Złoty Karmel

Tort Złoty Karmel
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Golden Caramel Cake. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać betty ciasto mix, wanilia, margaryna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Golden Oreo Icebox, Golden Caramel Cheesecake Bars, oraz Złoty Orzech Karmel Kwadraty.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Smar i mąkę dwie 9-calowe okrągłe patelnie lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minuta, skrobanie miski stale, a następnie na średniej prędkości 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Wyjąć 1/2 szklanki ciasta; przykryć i przechowywać w lodówce do użycia w lukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
4
Pozostałe ciasto wlać do patelni.
5
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami ciasto mix box.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Aby lukier, w ciężkim rondlu 2-quart, rozgrzać masło na małym ogniu, stale mieszając, aż do brązowego; usunąć z ognia. Wymieszać z cukrem pudrem, ciastem i odparowanym mlekiem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką, aż będzie gładka, bąbelkowa i prawie gęsta; zdjąć z ognia. Wymieszać wanilią. Lekko schłodzić. Wypełnij warstwy i ciasto mrozu lukrem. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
MasłoMasło
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 58 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn