Tort Z Tuńczykiem Wisconsin W Sosie Cytrynowo-Koperkowym

Tort Z Tuńczykiem Wisconsin W Sosie Cytrynowo-Koperkowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytrynową, marchewkę, tuńczyka starkist i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z jęczmienia i tuńczyka z cytryną i koperkiem, Minimalny poniedziałek: Spaghetti z tuńczykiem, cytryną i koperkiem, oraz Paszteciki z tuńczyka w sosie koperkowym.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn