Tort z lat 50-tych

Tort z lat 50-tych
Black Out ciasto z lat pięćdziesiątych może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 666 kalorii. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, cukier cukierniczy, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto, Wegańskie Herbed czarny ryż, Czarna soczewica, i czarny Quinoa Pilaf salaterki z jeżyn, oraz Tort Czarna Dalia.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe patelnie. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i 1/2 łyżeczki soli przesiać. Odstawić. W osobnej małej misce stopniowo mieszaj 1 szklankę mleka w 1/3 szklanki kakao, a następnie ubijaj, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce, śmietany razem 1/2 szklanki masła, 1/4 szklanki skracania i 2 szklanki cukru, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj 3 jajka po kolei, dobrze ubijając z każdym dodatkiem, a następnie wymieszaj 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Dodać mieszankę mąki na przemian z mieszaniną mleka; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5
Równomiernie rozprowadzić ciasto na przygotowanych patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
6
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub do momentu, gdy warstwy kurczą się z boków patelni, a wierzchołki odrastają po delikatnym naciśnięciu opuszkiem palca. Ciasto jest gęste i wilgotne, więc należy uważać, aby nie przesadzić. Schłodzić warstwy w patelniach przez 10 minut, a następnie ostrożnie odwrócić je na stojaki i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Aby zrobić nadzienie: w małej misce, ubij razem 2/3 szklanki cukru, 2 łyżki skrobi kukurydzianej i 1/4 łyżeczki soli. W rondlu na średnim ogniu połączyć 1 1/2 szklanki mleka z mieszaniną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodaj 3 kwadraty posiekanej czekolady i doprowadzić mieszaninę do wrzenia, stale mieszając. Gotować, aż mieszanina będzie gęsta i bąbelkowa, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
9
Zdjąć z ognia i wymieszać 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
10
Wlać do miski i przykryć folią bezpośrednio na powierzchnię, aby pudding nie tworzył skóry. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Aby lukier: w średniej misce, ubij 1/2 szklanki masła, 1 1/2 łyżeczki wanilii i 3 jajka, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Dodać cukier cukierników dwie łyżki na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat w roztopionej czekoladzie, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce przez 15 minut podczas napełniania ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
13
Aby złożyć ciasto: za pomocą długiego ząbkowanego noża, pokroić każdą warstwę na pół poziomo, tworząc 4 warstwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
14
Rozprowadzić nadzienie pomiędzy 3 warstwami ciasta. Ciasto mrozić lukrem, a następnie kruszyć pozostałą warstwę ciasta. Przykleić okruchy na całą matową powierzchnię ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
15
Posypać resztki okruchów na wierzchu ciasta. Przechowywać w chłodnym miejscu i podawać w ciągu 24 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn