Tort z Czarnego Lasu z lukrem z bitą śmietaną

Tort z Czarnego Lasu z lukrem z bitą śmietaną
Czarny Las ciasto z bitą śmietaną lukier wymaga z grubsza 38 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 263 kalorie, 3G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 23 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz kakao w proszku, serek śmietankowy, nie-mleczną śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Tort z Czarnego Lasu z lukrem z bitą śmietaną, Tort Czarny Las Z Polewą Czekoladowo-Migdałową, oraz Tort Z Serem Śmietankowym Czarny Las.

Instrukcje

1
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia mini-cupcake patelni z 36 mini wkładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
W wytrzymałej misce do mieszania wymieszaj wszystkie suche składniki. Po dokładnym wymieszaniu dodać wszystkie mokre składniki z wyjątkiem wrzącej wody. Po wymieszaniu, powoli dodajemy wrzącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Do nadzienia wiśniowego: Umieść wszystkie składniki w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1 minutę. Po zakończeniu nadzienia powinno być gęste jak marmolada.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Do nadzienia z serem śmietankowym: w małej misce ubijaj ser śmietankowy mikserem ręcznym, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać wszystkie pozostałe składniki aż do całkowitego połączenia. Schłodzić w lodówce, aż będzie gotowa do użycia.
6
Aby złożyć: wypełnij wkładki babeczki dwie trzecie drogi z ciasta. Łyżka 1 łyżeczki nadzienia z serem śmietankowym i 1 łyżeczka nadzienia wiśniowego na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
BabeczkiBabeczki
CzereśnieCzereśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
7
Piec, aż ciasto odbije się z powrotem po dotknięciu go, o 22 protokół. Gdy babeczki są gotowe, wyjąć z patelni i umieścić na tacy do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Ubij śmietanę nie-mleczną do ubijania w wytrzymałej misce z mocowaniem trzepaczki, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Ułożyć bitą śmietanę w torbie z ciastem, a gdy babeczki całkowicie ostygną, wyłożyć na wierzch dużą ilość lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
BabeczkiBabeczki
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
10
Dekoruj wiórkami czekoladowymi i wiśniami maraschino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiśnie MaraschinoWiśnie Maraschino
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W38 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn