Tort Z Ananasem Macadamia
Makadamia ananas Dream Cake może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 525 kalorii, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 30%. Spróbuj Senne Ciasto Ananasowe Do Góry Nogami, Pink Ananas Dream, oraz Ananasowy Deser Marzeń dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i linia z woskowanym papierem dwie 8-calowe patelnie na ciasto.
Odcedzić i rezerwy Syrop z ananasa.
Dodaj wystarczającą ilość wody do syropu, aby uzyskać 1/2 szklanki płynu.
Umieścić płyn w małym rondlu i wymieszać w skrobi kukurydzianej. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje, o 2 protokół; wymieszać w rezerwowych ananasa. Łyżka napełniania do małej miseczki. Przykryć folią i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
W małej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
W dużej misce, śmietana masło lub margarynę.
Dodaj 1/2 szklanki cukru i ubijaj, aż będzie puszysta. Ubić w żółtkach i wanilii.
Dodać mieszankę mąki na przemian z mlekiem w dwóch częściach, mieszając po każdym dodaniu.
Ciasto rozprowadzić na przygotowanych patelniach.
Posypać wszystkie z wyjątkiem 2 łyżki orzechów macadamia.
W innej misce ubijamy białka aż do uzyskania miękkich szczytów. Stopniowo dodawać pozostałą 1/2 szklanki cukru i ubijać, aż uformują się sztywne szczyty.
Białka rozprowadzić równomiernie na cieście.
Piec przez 35 minut, lub aż tester włożony w środku warstw wyjdzie czysty.
Wyjąć z piekarnika; schłodzić w patelniach na stojakach z drutu. Poluzuj krawędzie łopatką i wyjmij Patelnie. Odklej woskowany papier.
Umieść jedną warstwę, od strony ciasta w dół, na talerzu.
Posmarować nadzieniem ananasowym.
Umieścić drugą warstwę, bezę od strony dołu nad nadzieniem.