Tort z albumem na zdjęcia na zakończenie roku szkolnego

Tort z albumem na zdjęcia na zakończenie roku szkolnego
Tort z albumu fotograficznego na zakończenie roku zajmuje od początku do końca około 1 godziny i 25 minut. Ten przepis służy 15 osobom i kosztuje 1,06 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 683 kalorie, 9 g białka i 24 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup proszek do pieczenia, wklej barwnik spożywczy w szkolnych kolorach, przezroczysty celofan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 15%. Ten wynik nie jest aż tak imponujący. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Ciasto na ukończenie szkoły, Dekoracje na ciasto na ukończenie szkoły i Czapki na ukończenie szkoły.

Instrukcje

1
W misce utrzyj masło na śmietanę i 1-1/2 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Masła, Miękkiego1 Szklanka Plus 2 łyżki Masła, Miękkiego
Przezroczysty CelofanPrzezroczysty Celofan
Przezroczysty Celofan Na Deskę PrzykrywającąPrzezroczysty Celofan Na Deskę Przykrywającą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przezroczysty Celofan Na Deskę PrzykrywającąPrzezroczysty Celofan Na Deskę Przykrywającą
2
Dodaj żółtka i dobrze ubij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Deski PrzykrywającejDo Deski Przykrywającej
3
Połącz mąkę, mak, skórkę z cytryny, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wklej Barwnik Spożywczy W Kolorach SzkolnychWklej Barwnik Spożywczy W Kolorach Szkolnych
Wklej Barwnik Spożywczy W Kolorach SzkolnychWklej Barwnik Spożywczy W Kolorach Szkolnych
Końcówki Do Ciasta – Runda Nr 3Końcówki Do Ciasta – Runda Nr 3
Końcówki Do Ciasta — Okrągła Nr 3, Gwiazdka Nr 18, Kwiatek Nr 107 I Liść Nr 67Końcówki Do Ciasta — Okrągła Nr 3, Gwiazdka Nr 18, Kwiatek Nr 107 I Liść Nr 67
Końcówki Do Ciasta — Okrągła Nr 3, Gwiazdka Nr 18, Kwiatek Nr 107 I LiśćKońcówki Do Ciasta — Okrągła Nr 3, Gwiazdka Nr 18, Kwiatek Nr 107 I Liść
4
Do ubitej masy dodawać na zmianę z maślanką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Na PrezentOpakowanie Na Prezent
5
W małej misce ubijaj białka, aż utworzą się miękkie szczyty. Ubijaj pozostały cukier, 1 łyżkę stołową na raz, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółte Opakowanie Prezentowe Na Deskę PrzykrywającąŻółte Opakowanie Prezentowe Na Deskę Przykrywającą
Żółte Opakowanie Prezentowe Na Deskę PrzykrywającąŻółte Opakowanie Prezentowe Na Deskę Przykrywającą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Deski PrzykrywającejDo Deski Przykrywającej
6
Wlać do natłuszczonej i oprószonej mąką formy o średnicy 13 cali. x 9 cali taca do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Piec w temperaturze 325°C przez 45-50 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka będzie czysta. Schłodzić przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Zdejmij z patelni na kratkę, aby całkowicie ostudzić ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Przenieść na zakrytą deskę.
10
Odrysuj dwukrotnie wzór książki na woskowanym papierze.
11
Odetnij. Na jednym długim boku ciasta ułóż wzory tak, aby długie, proste krawędzie przylegały do deski, a szersze końce mięsa znajdowały się na środku ciasta. Zabezpieczyć wykałaczkami. Ząbkowanym nożem odetnij górę ciasta według poniższych wzorów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
12
Zdjąć wierzch ciasta i zachować do innego użytku. Powtórz na drugim dłuższym boku.
13
Na lukier w misce utrzeć masło, tłuszcz piekarski i wanilię. Ubij cukier cukierniczy i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Umieść 1 szklankę lukieru w misce, aby ozdobić ciasto. Odcień barwnikiem spożywczym dla głównego koloru szkolnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie2 Krople Czerwonego Barwnika Spożywczego, Opcjonalnie
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Umieść 1/3 szklanki lukru w innej misce i zabarwij drugim kolorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
16
Do miski włóż 1 łyżkę lukieru i pozostaw biały. Odłóż miski na bok. Pozostałym lukrem posmaruj wierzch i boki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
17
Jeśli zdjęcie nie jest zalaminowane, zawiń je w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
18
Umieść zdjęcie na środku jednej strony ciasta.
19
Wytnij mały otwór w rogu ciasta lub plastikowej torby. Włóż okrągłą końcówkę #
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
20
Wypełnij głównym lukrem w kolorze szkolnym. Nawiązując do zdjęcia powyżej, potok „KLASA ____” na stronie bez zdjęcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
21
Włóż końcówkę kwiatka nr 10
22
Wytnij obwódkę linową wokół dolnych krawędzi ciasta. Kwiaty rurkowe w rogach zdjęcia. Losowo wypisz pięć kwiatów powyżej i trzy kwiaty poniżej napisu.
23
Napełnij kolejną torebkę zarezerwowanym białym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
24
Wytnij mały otwór w rogu; wytnij kropkę na środku kwiatów.
25
Przygotuj trzecią torbę; włóż końcówkę gwiazdki nr 18 i wypełnij lukierem w drugim kolorze szkolnym. Projekty rur powyżej i poniżej zdjęcia. Pnącza po obu stronach grup kwiatowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
26
Włóż końcówkę liścia nr 6
27
Fajka opuszcza losowo w pobliżu kwiatów.
28
Usuń zdjęcie przed pokrojeniem ciasta.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Ciasto w menu? Spróbuj połączyć z kremowym sherry, porto i moscato d'asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 to hołd dla narodzin Franciacorty w 1961 roku – roku, w którym Berlucchi wyprodukował pierwsze wino musujące tej klasycznej metody. Ten zabawny i żywy brylant oferuje owoce cytrusowe i rześki, czysty finisz. Mieszanka: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero* Etykieta Franciacorta '61 Extra Brut jest w trakcie zmiany. Możesz otrzymać jedną z dwóch etykiet przedstawionych powyżej. Nie można żądać określonych etykiet.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn