Tort Wyborczy

Tort Wyborczy
Tort wyborczy to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 24 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, sól, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Wyborczy Hartford, Tort wyborczy: dotyk amerykańskiej historii kulinarnej, oraz Ciasteczka Z Okazji Dnia Wyborów.

Instrukcje

1
Dodaj ciepłą wodę do miski miksera stojącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać drożdże równomiernie na powierzchni i odstawić na 5 minut do rozpuszczenia. Tłuszcz i mąka dwa 8,5 cala Bochenek Patelnie. Dno patelni wyłożyć papierem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
W dużej misce wymieszać 3 szklanki mąki z cynamonem, sodą oczyszczoną, imbirem, goździkami, gałką muszkatołową i solą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Sprawdź, czy drożdże się rozpuściły, a mieszanina bulgotała (jeśli nie widzisz pęcherzyków, oznacza to, że drożdże nie są dobre i musisz spróbować ponownie sprawdzić kolejną partię drożdży). Jeśli drożdże się rozpuściły i bulgotały, dodaj jedną szklankę mąki, dokładnie wymieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5
Dodać masło i wymieszać, aż dobrze się wkomponuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
6
Dodać cukier, maślankę i wanilię i wymieszać, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
7
Dodać w jajkach mieszankę, aż tylko połączone. Na koniec wymieszać w mące, zastrzegając kilka łyżek stołowych. W pozostałej mące wrzucić rodzynki i figi, a następnie wymieszać je w ciasto. Luźno przykryj Patelnie bochenkiem lekkim ręcznikiem i pozostaw do wyrośnięcia na półtorej godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
8
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Pieczemy bochenki przez 50 minut do godziny lub do czasu, aż tester ciasta wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Umieść patelnie na stojakach z drutu, aby ostygły.
11
Usuń ciastka z patelni po około 5 minutach.
12
W średniej misce ubij razem cukier, mleko, brandy i wanilię. Łyżka nad wierzchołkami w pełni schłodzonych bochenków i pozostawić do mżawki w dół po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Składniki

141 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Pakiety aktywnych suchych drożdżyPakiety aktywnych suchych drożdży9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCukierki kukurydziane, dodatkowe precle i owalne ciasteczka czekoladowe z kremem (w całości i pokruszone)Cukierki kukurydziane, dodatkowe precle i owalne ciasteczka czekoladowe z kremem (w całości i pokruszone)12 łyżeczki czosnku w proszku2 szczypty zmielonych goździków2 szczypty zmielonych goździków4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka gotowanych słodkich ziemniaków1 szklanka gotowanych słodkich ziemniaków2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach2Batoniki toffi Heathlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukiernice cukiercukiernice cukier2largesjajka lekko ubitejajka lekko ubite591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekane figidrobno posiekane figi2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezłote rodzynkizłote rodzynki0Batoniki toffi Heathgoździki mielonegoździki mielone1Batoniki toffi Heathimbir mielonyimbir mielony12 łyżeczki czosnku w proszkubanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala0Batoniki toffi Heath1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(2 Laski) niesolone masło, zmiękczone(2 Laski) niesolone masło, zmiękczone1Batoniki toffi HeathOpcjonalnie różne posypki i mini krakersy w kształcie misiów miodowychOpcjonalnie różne posypki i mini krakersy w kształcie misiów miodowych1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciepła woda (od 105 do 115°F)ciepła woda (od 105 do 115°F)
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn