Kremowe masło orzechowe ciasto urodzinowe może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 514 kalorii, 4G białka, oraz 31 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Urodziny wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladowe kawałki toffi, cukier puder, jajka i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Urodzinowy Z Masłem Orzechowym I Karmelem, Pecan-tort urodzinowy espresso z lukrem kawowym, oraz Tort Urodzinowy Masło Nerkowca dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 163°. w rondlu 1-quart, masło ciepła, 1/4 szklanki ubijania śmietany i brązowy cukier na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, Tylko do roztopienia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Brązowy Cukier
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Piekarnik
2
Wlać do dwóch 9-calowych okrągłych patelni na ciasto (nie używaj ciemnych lub nieprzywierających patelni).
3
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Ostrożnie łyżka pół ciasta ciasto do każdej patelni, począwszy od zewnętrznej krawędzi i kontynuując w kierunku centrum tak mieszaniny brązowego cukru nie dostać przeniesiony na boki patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Ciasto Mix
Woda
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Patelnia
4
Piec 30 do 37 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Uruchom nóż wokół krawędzi ciasta poluzować z patelni. Odwróć się do góry nogami na stojaki chłodzące, umieszczając papier woskowany pod stojakami, aby złapać kapanie. Pozostawić patelnie na ciastach 1 minutę przed wyjęciem. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
Nóż
Patelnia
5
W schłodzonej średniej misce ubij na dużej prędkości śmietanę do ubijania, cukier puder i wanilię, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Krem Do Bicia
Wanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na tacy do serwowania, umieścić 1 warstwę ciasta, brązowy cukier bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
7
Posmarować połową bitej śmietany. Wierzch drugą warstwą, brązowym cukrem do góry.