Tort truskawkowy i lukier II
Ciasto truskawkowe i lukier II wymaga ok. 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako niedrogi deser dla Dzień Matki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mleko skondensowane, orzechy włoskie, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Białe ciasto z nadzieniem truskawkowym i lukrem truskawkowo-waniliowym, Ciasto truskawkowe ze słodowym lukrem Truskawkowym, oraz Tort truskawkowy z lukrem truskawkowo-serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W dużej misce wymieszać mieszankę tortową i mieszankę żelatynową. Zrób studnię w środku i wlej 1 szklankę puree z truskawek, oleju, jajek i słodzonego mleka skondensowanego. Beat na niskiej prędkości aż do mieszania. Zeskrobać miskę i pokonać 4 minuty na średniej prędkości. Wymieszać w 1/2 szklanki kokosa i posiekanych orzechów.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 do 45 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Aby lukier: w dużej misce, połączyć cukierników ' cukier, stopioną margarynę, 1/4 szklanki puree truskawki i 1/4 szklanki kokosa. Ubić, aż będzie gładka i rozprowadzić na cieście.